Over mij

Jannie van der Vaart – de Boer

Ik ben Jannie van der Vaart – de Boer (1962) getrouwd en moeder van twee dochters.
Wij wonen al jaren met veel plezier in het centraal gelegen Ureterp.

Al langer houd ik mij bezig met het presenteren van diverse culturele en kerkelijke activiteiten en ben daardoor gewend aan podium en publiek.

Tot voor kort was ik werkzaam in een geheel andere branche. Door een samenloop van omstandigheden kreeg ik de mogelijkheid om mij geheel toe te leggen op de uitvaartbranche, waar ik al veel langer affiniteit mee heb.

Het spreken met, en begeleiden van mensen in, waarschijnlijk, hun meest kwetsbare momenten geeft mij veel voldoening. Het helpen organiseren met alles rondom de uitvaart is waardevol en belangrijk. Ook het in woorden omzetten van herinneringen en gevoelens is dan erg belangrijk. Dit mag in het Nederlands, Fries of Engels. Elke gebeurtenis vraagt weer om een andere sfeer en bijbehorende toespraak.

Ik ben Nederlands Hervormd opgevoed, maar nu al jaren lid van een PKN gemeente. Ook zing ik graag en doe dit bij een gospelkoor. Hierdoor kom ik in aanraking met allerlei stromingen en heb ik respect en begrip voor elke levensovertuiging gekregen.